Jokke-tuotteiden nahka

Viking,Tor,Ylva ja Queen -taluttimemme on valmistettu + 4 mm paksusta ns. remminahasta. Se on valmistettu oman reseptimme mukaan niin, että nahka on pehmeä käteen mutta sen venymiskestävyys kuitenkin on riittävän hyvä. Moni valmistaja käyttää vastaavissa tuotteissaan hevostarvikkeissa käytettävää nahkaa, joka on ollut pakko valmistaa hyvin kestäväksi erilaisilla kemikaaleilla. Hevosnahka on pääsääntöisesti merkittävästi kovempaa käsituntumaltaan, kuin koiratarvikkeisiin erikseen valmistettu paksu nahka.

Lampaan nahka puolestaan on hyvin ohutta, pienikokoista, mutta samalla hyvin pehmeää. Löydät lampaannahkaa monesta tuotteessa vuorimateriaalina, ja se on hyvin miellyttävä valinta koiran usein herkkää kaulaa vasten.

Kaikki Jokke-tuotteissa käytettävä nahka on valmistettu Euroopan Unionin alueella maailman kovimpien ympäristönormien mukaisesti. Tämä ei ole mikään pieni yksityiskohta.

Käytössämme on nahan ohennuskone, jolla ohennamme nahan kutakin tuotetta varten millin kymmenesosan tarkkuudella oikeaan paksuuteen. Näin kustakin tuotteesta tulee juuri oikean paksuinen kuhunkin käyttötarkoitukseen.