Toimitusehdot

Jälleenmyyjiä koskevat omat toimitusehdot,joiden osalta pyydämme ottamaan yhteyden
Pertti Porkolaan 0400563728 tai sales@jokke.com

Kuluttajatilaukset

Tuotteiden toimitusaika on 2 – 10 arkipäivää.

Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen. HUOM! Mikäli et saa tilausvahvistusta antamaasi sähköpostiosoitteeseen, emme ole vastaanottaneet tilaustasi. Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluun.

Käsiteltyämme tilauksesi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot toimitusajasta. Verkkokaupassa minimitilausraja 15 €.

Tilauksen sitovuus

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut nämä sopimusehdot sekä hyväksynyt tilauksen. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei www.jokke.com:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Hinnat

Voimassaoleva hinta on hinta, joka on www.jokke.com:nn verkkosivuilla tilausta tehdessä. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisen määrän.Kaikki hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja www.jokke.com pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

Toimitusvaihtoehdot ja -hinnat

Postipaketti
• Toimitus postitoimipaikkaasi

• Yli 49 € tilaukset aina ilman toimituskuluja
Postikulut 6,90 € 15-49 euron tilauksista

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit tehdä ostoksia käyttämällä verkkopankkia, luottokorttia tai Visa Electron -maksukorttia

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Palautukset

www.jokke.com noudattaa kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Tämä tarkoittaa sitä että voit tutustua tuotteeseen rauhassa kotona ja sovittaa sitä tarvittaessa, kuten voisit tehdä normaalisti liikkeessäkin asioidessa. Jos tuote ei ole sopiva tai se ei vastaa odotuksiasi olet oikeutettu palauttamaan sen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saamisesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli tuote ei ole käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikuntoinen, ei tuotetta hyvitetä.

Käytössämme ei ole postin asiakaspalautus sopimusta. Palautukset tulee suorittaa asiakkaan omalla kustannuksella, jolloin vähennämme palautettavasta summasta vain lähetyskulut.

Liitä palautettavaan tuotteeseen alkuperäinen lähete.

Reklamaatiot

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa www,jokke.com:lle joko kotisivujemme palautelomakkeella tai sähköpostilla sales@jokke.com

Ylivoimainen este (Force majeure)

www.jokke.com ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy www.jokke.com:in  vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta www.jokke.com:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Yhteystiedot

Jokke Pet Oy
www.jokke.com
Pajakuja 2
68300 Kälviä
Puh. 0400 563728  (ma – pe klo 0800–1700. La ja su suljettu)
Y-tunnus 0180294-5